Αλλαγή λαδιών / φίλτρου λαδιού αυτοκινήτου

Αλλάξτε τα λάδια του αυτοκινήτου σας με γερμανικά λιπαντικά υψηλών προδιαγραφών ειμή συνθετικής και συνθετικής τεχνολογίας   σε πολύ καλές τιμές .

Πλύσιμο Σασί Αυτοκινήτου

Γρήγορο πλύσιμο του κάτω μέρου του αυτοκινήτου σας. Εγγυόμαστε άμεσα και δραστικά καθαρισμό απέναντι σε λάσπες και χώματα  στο σασί του αυτοκινήτου σας.

Πλύσιμο κινητήρα αυτοκινήτο

Η κινητήριος δύναμη του οχήματός μας δεν θα μπορούσε να παραμεληθεί και να μην βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητές μας. Στις υπηρεσίες μας συγκαταλέγεται και το πλύσιμο της μηχανής του αυτοκινήτου σας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό –. γυάλισμα του κινητήρα του αυτοκινήτου σας με την χρήση νερού και ατμού .Ένας καθαρισμός που γίνετε με κορυφαία προϊόντα της αγοράς, μη βλαβερά για τον άνθρωπο.

Τέλος με την ολοκλήρωση του καθαρισμού όλα τα πλαστικά μέρη περνιούνται με ειδικό γαλάκτωμα το οποίο τα προστατεύει και τα ενυδατώνει.

Εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου με ατμό

Πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού με ατμό , υψηλή ποιότητα εξωτερικού πλυσίματος καταργώντας όλα αυτά που μέχρι σήμερα προκαλούσαν φθορές στο αυτοκίνητο σας .

Προστατεύουμε την επιφάνεια του αυτοκίνητου σας με ατμό χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα νερού και προϊόντα ελεγμένα ,ακίνδυνα για εσάς και τα παιδία σας .Χρησιμοποιώντας την δύναμη του ατμού επιτυγχάνουμε λεπτομερή και βαθύ καθαρισμό εξωτερικά, καθώς και ευεργετικός ι στην καμπίνα, διότι μαζί με τον καθαρισμό γίνεται και πλήρης απολύμανση, καθυστερώντας την επανεμφάνιση σκόνης και μικροβίων

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Τα φανάρια των αυτοκινήτων είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Για το λόγο αυτό οι φθορές από τον ήλιο, την βροχή, την υγρασία και το καυσαέριο είναι μεγάλες με αποτέλεσμα τα φανάρια να μην δίνουν το φως που είναι απαραίτητο για την ασφάλεια σας. Τώρα με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και χωρίς να χρειάζεται η αντικατάσταση τους επιτυγχάνεται η επαναφορά τους μέχρι 99%.

Σε απλά ή μεταλλικά χρώματα διπλής ή μονής επίστρωσης, οι κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, οι βούρτσες των πλυντηρίων, η συνεχής αμμοβολή που δέχεται η επιφάνεια του οχήματός σας από τη σκόνη , τραυματίζουν και καταστρέφουν την επιφάνεια του χρώματος, προσδίνοντας μια θαμπάδα στο όχημά σας η οποία υποβαθμίζει την εξωτερική του εμφάνιση, μειώνοντας σταθερά και καθημερινά την όψη και την αξία του οχήματος.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του BESTWASH με πολυετή εμπειρία σε βιολογικούς καθαρισμούς, σας εξασφαλίζει την ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητο σας, με έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό με την δύναμη του ατμού,.
Ο ολικός βιολογικός καθαρισμός αποτελείται από:Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας


Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
Καθαρισμός τζαμιών
Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
Πορτμπαγκάζ
Συν ένα Super Car Wash εξωτερικό.